Wystartowała Certyfikowana Akademia Profesjonalnego Kucharza!

Restuaracje
Dziś wystartowała Certyfikowana Akademia Profesjonalnego Kucharza Nestlé Professional! Na dobry początek Jerzy Pasikowski zaprezentuje temat „„Mise en place” od podszewki – prezentacja dobrych i złych praktyk na kuchni”.

Kurs powstał w odpowiedzi na zwiększającą się w ostatnich latach liczbę świadomych gości restauracji, którzy oczekują doznań kulinarnych na coraz wyższym poziomie, jak również z uwagi na potrzebę ciągłego rozwijania umiejętności i wzbogacania wiedzy przez profesjonalnych kucharzy. Usystematyzowanie podstawowej wiedzy z zakresu organizacji pracy w profesjonalnej kuchni ma bezp...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy