Zielona seria przedstawia 5 książek, w których tak samo ważne jest przedstawienie tytułowego produktu, jak i podanie przepisów z jego wykorzystaniem. Na tyle proste, że zachęcą osoby, które nie gotują i na tyle interesujące, że mistrzowie gotowania zechcą wprowadzić do swojej kuchni coś nowego.
POLECAMY
Autorka Fern Green zwraca uwagę na indywidualne podejście do diety: podaje informacje o produktach, zawartych w nich wartościach odżywczych i sposobach ich łączenia. Te przepisy to nie tylko zdrowe, ale i przepyszne recepty na pomoc dla naszych organizmów. Łatwe w przygotowaniu, wykorzystujące modne trendy, oparte na nowoczesnym podejściu do odżywiania.
Wszystkie publikacje zawierają sposoby łączenia składników i wyboru konkretnych dań dla aktualnych potrzeb każdego z nas. Przepisy są zaprezentowane w atrakcyjny i łatwy sposób oraz zilustrowane pięknymi zdjęciami produktów i gotowych dań.
Fern Green jest stylistką jedzenia, autorką książek kulinarnych i doświadczoną szefową kuchni. Stała współpracowniczka luksusowych magazynów kulinarnych i dekoratorskich, dla których przygotowuje stylizacje potraw.
Tylko białko
Dlaczego warto spożywać białka roślinne? Z tej książki dowiesz się, co jest najlepsze dla Ciebie, dla Twojego zdrowia i dla Twojego smaku. Ponad 60 przepisów podzielonych na: przekąski i przystawki, zupy i sałatki, dania główne oraz desery – a przy każdym daniu obowiązkowo podana zawartość białka w jednej porcji.
Stek wegetariański, dip bombajski, zie...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!