Wszystkie smaki gastronomii. Selgros Cash&Carry i Transgourmet na targach EuroGastro - podsumowanie

Restuaracje
Blisko 3000 porcji degustacyjnych, 21 godzin pokazów kulinarnych i tysiące odwiedzających - to bilans udziału Selgros i Transgourmet w XXI edycji targów EuroGastro w Warszawie, które odbyły się 5-7 kwietnia br. Tym razem na gości stoiska czekała nie tylko przekrojowa oferta sieci, ale także produkty z najwyższej półki - Transgourmet Premium, które firma prezentowała na targach po raz pierwszy.

POLECAMY

Selgros i Transgourmet na Międzynarodowych Targach Gastronomicznych EuroGastro w Warszawie uczestniczył już po raz czwarty. Wśród 270 wystawców z 14 krajów świata, odwiedzający stoisko o powierzchni blisko 200m2 mieli okazję zapoznać się z flagowymi produktami, uczestniczyć w pokazach kulinarnych i degustacjach oraz poznać produkty kolejnej marki własnej – Transgourmet Premium.

Selgros stawia na różnorodność

Stoisko odzwierciedlało szeroki asortyment spożywczy w jaki zaopatrują się w halach hurtowych Selgros i Transgourmet przedsiębiorcy branży HoReCa. Podczas targów firma postawiła na prezentację swojej różnorodnej oferty gastronomicznej poprzez liczne pokazy kulinarne, tak by goście mogli nie tylko zobaczyć produkty Selgors, ale również ich spróbować. Od ulicznej kuchni serwowanej z Food Trucka, przez degustację win, kawy przygo...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy