Wątróbka drobiowa/ czerwone wino/ jabłko/ burak/ szalotka/ maliny/ kurka

Restuaracje
Przepis Dawida Łagowskiego na przepyszną wątróbkę - palce lizać!

SKŁADNIKI:

POLECAMY

  • wątróbka drobiowa 200 g
  • jabłko 150 g
  • szalotka 50 g
  • malina 20 g
  • kurki 30 g
  • buraki 100 g
  • masło 50 g
  • czerwone wino 50 ml
  • białe wino 50 ml
  • tymianek 30 g
  • sól 5 g
  • pieprz 5 g
  • majeranek 30 g
  • winogrona 50 g
  • musztarda francuska

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Wątróbkę oczyszcz...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy