Obie imprezy organizowane przez MT Targi Polska od lat budzą ogromne zainteresowanie osób poszukujących innowacyjnych rozwiązań dla restauracji, barów, kawiarni, cukierni, hoteli czy pensjonatów. W tym roku pojawi się blisko 300 wystawców z 20 krajów: Arabii Saudyjskiej, Austrii, Belgii, Bułgarii, Chin, Czechy, Francji, Gruzji, Hiszpanii, Holandii, Japonii, Kenii, Niemiec, Rosji, Słowacji, Szwecji, Tajlandii, Wielkiej Brytanii i Włochy.
POLECAMY
Wśród nich aż 71 firm, które będą po raz pierwszy. Trzy dni targowe są szansą na nawiązanie nowych kontaktów biznesowych, zdobycie potrzebnej wiedzy podczas szkoleń i konferencji. To także możliwość znalezienia inspiracji i zobaczenia profesjonalistów podczas widowiskowych konkursów.
Nowości 2018
W tym roku na targach królować będą nowości. Wystawcy zaprezentują specjalistyczne urządzenia i akcesoria do wyposażenia zaplecza kuchennego, sal restauracyjnych, barów i obiektów noclegowych. Od wodoodpornych winylowych podłóg, poprzez nowoczesne bufety czy specjalistyczne oprogramowanie, po innowacyjne środki czystości i ekskluzywne tekstylia.
Pojawi się też dużo nowych produktów spożywczych, w formie przekąsek czy napojów, które w najbliższym czasie mogą zawojować lokale typu fast food. Atrakcyjnie zapowiada się oferta dla cukierni i kawiarni, w tym świeże i mrożone produkty, półprodukty oraz dodatki do wypieków i deserów, a także kawa i dodatki. Nie zabraknie też mocnych alkoholi, win, nalewek, piwa, sprzętu i akcesoriów niezbędnych do przyrządzania drinków.
Dodatkowo wystawcy przygotują mnóstwo promocji, pokazów live cooking, degustacji, konkursów i innych niespodzianek. Na stoisku POSBistro organizowane będą tak zwane “randki z ekspertami HoReCa” podczas których będzie można zasięgnąć porady m.in. z zakresu prawa, dotacji, sprzedaży i programów lojalnościowych. Firma Kandy będzie uczyć jak w kilka minut przygotować deser, który świetnie smakuje i profesjonalnie wygląda. Z kolei stoisko Selgros Cash&Carry i Transgourmet zmieni się w arenę, na której prezentowana będzie autorska kuchnia i najnowsze kulinarne trendy w wykonaniu Kucharzy Kadry Narodowej. Goście odwiedzający targi będą mogli spróbować autorskich potraw kreowanych przez najlepszych kucharzy w Polsce.
Praktyczna wiedza o zarządzaniu restauracją
22. edycja Targów EuroGastro to szansa dla osób, które chcą poznać od podszewki funkcjonowanie i zarządzani...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!