- Nowa inwestycja firmy jest wyjątkowa z kilku względów – to pierwsza hala Selgros Cash&Carry w Polsce, w której będzie działać restauracja Brasserie, a w drugiej połowie roku ruszy Instytut Kulinarny. W hali znajdują się także lady sprzedażowe ze świeżym mięsem, Dry Aged Beef – wołowiną dojrzewającą na sucho, wędlinami, serami i antipsti, gdzie klienci zrobią zakupy na wagę jak w delikatesach, oferta produktów marki własnej Transgourmet Premium oraz Frische Paradies, która dołączyła do wielkiej rodziny Transgourmet w 2016 roku – dostawcy słynącego z dystrybucji ekskluzywnych produktów dla najlepszych restauracji w Polsce i za granicą. Teraz te produkty będzie można kupić w Selgros z czego jesteśmy bardzo dumni. – mówi, Cezary Furmanowicz, Dyrektor Działu Marketingu Selgros i Transgourmet. - Ponadto inwestycja jest przyjazna środowisku – korzysta min. z odzysku energii z klimatyzacji i jest pokryta zielonym dachem. – dodaje.
POLECAMY
Świeże produkty z całego świata
Nowa warszawska hurtownia Selgros w Piasecznie przygotowała dla klientów jeden z najszerszych asortymentów na rynku. Mocną stroną firmy jest bogaty wybór świeżych produktów spożywczych. W warszawskiej hali podobnie jak w innych hurtowniach powstanie „Rynek artykułów świeżych”. Na uwag...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!