Przygotowania do targów POLAGRA GASTRO i INVEST HOTEL

Restuaracje
Przełom lutego i marca to tradycyjne okres, w którym intensyfikowane są działania związane z targami dla sektora HoReCa w Poznaniu. Jak zapowiada się tegoroczna edycja tego wydarzenia?

Targi Polagra Gastro i Invets Hotel to spotkanie branży z wieloletnią tradycją. Wielu liderów rynku z pewnością nie wyobraża sobie, by nie wziąć udziału w tych targach, a co roku do grona wystawców dołączają też nowe firmy, bo Poznań to dobre miejsce, by zaprezentować innowacyjne rozwiązania dla gastronomii czy obiektów hotelarskich, by nawiązać współpracę z nowymi odbiorcami i by pokazać swoją ofertę najlepszym kucharzom w kraju, w tym uczestnikom Kulinarnego Pucharu Polski.

POLECAMY

– Kulinarny Puchar Polski to serce targów POLAGRA GASTRO i warto docenić potencjał stojący za tym wydarzeniem, którego promocja trwa przez 365 dni w roku. Udział w nim biorą kucharze bardzo świadomi swojego zawodu, chcący rozwijać się, a tym samym potrafiący docenić nowości sprzętowe i produkty spożywcze wysokiej jakości. To samo można powiedzieć o kucharzach kibicujących zawodnikom – komentuje Agnieszka Glamowska, menedżer Kulinarnego Pucharu Polski i od początku tego roku nowy dyrektor targów POLAGRA GASTRO / INVEST HOTEL.

Targi POLAGRA GASTRO to miejsce, w którym można przedstawić ofertę szerokiemu gronu właścicieli i menedżerów obiektów restauracyjnych i noclegowych i co ważne, można t...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy