Prestiżowy Żółty Przewodnik Gault&Millau jest kulinarną mapą Polski. Trafiają do niego najlepsze restauracje w kraju, wyróżniające się kulinarną kreatywnością, nowatorskim podejściem do smaku i unikalną atmosferą. Znalezienie się w nim jest marzeniem każdego kucharza. W tym roku polscy i zagraniczni krytycy kulinarni Gault&Millau odwiedzili ponad 1000 restauracji. - Wielkopolska jest jednym z regionów, gdzie gastronomia pięknie się rozwija i gdzie są naprawdę utalentowani szefowie kuchni – podkreśla Monika Bębnowska z Gault&Millau Polska.
POLECAMY
Matii Sushi jest pierwszą restauracją sushi w Wielkopolsce, która otrzymała prestiżową żółtą czapkę Gault&Milleu. Krytyków kulinarnych ujęło w Matii Sushi podejście do sztuki kulinarnej - na bazie nietypowych dla kuchni japońskiej składników restauracja tworzy nowe smakowe i wizualne połączenia Zachodu ze Wschodem, głęboko jednak zakorzenione w tradycji Kraju Kwitnącej Wiśni. Wrażenie zrobiła także na Gault&Millau opraw...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!