Celem konkursu jest pobudzanie motywacji do podejmowania nauki w szkołach zawodowych, kształtowanie kreatywnych postaw poprzez poznanie zasad zdrowego odżywiania, rozwijanie umiejętności z zakresu technologii gastronomicznej, jak również podnoszenie poziomu efektywności kształcenia zawodowego oraz nawiązywanie współpracy między szkołami i firmami związanymi z gastronomią.
POLECAMY
PROGRAM KONKURSU
6 kwietnia 2019 KATEGORIA JUNIOR
Konkurs dla uczniów szkół gastronomicznych (klasy szkół zasadniczych zawodowych oraz technika o profilu gastronomicznym oraz innych pokrewnych zawodów)
7 kwietnia 2019 KATEGORIA MASTER
konkurs dla profesjonalnych kucharzy.
TEMAT – dania przyrządzane z grilla
ZADANIE – wykonanie przystawki z ryb bałtyckich lub jeziornych oraz drugiego dania mięsnego
...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!