2 marca klienci Selgros Cash&Carry wzięli udział w obchodach 20-lecia istnienia hali Selgros w Długołęce pod Wrocławiem. W ramach wspólnego świętowania eksperci Instytutu Kulinarnego Transgourmet: Marek Burkacki, szef kuchni Instytutu oraz kucharze i cukiernicy przygotowali pokaz kulinarny na żywo, połączony z degustacją.
POLECAMY
W menu znalazło się pięć potraw wykonanych z produktów dostępnych Selgros oraz marek własnych Transgourmet: Premium, Quality i Economy. Obecni tego dnia goście mieli okazję skosztować:
- cannelloni z łososia wędzonego i kopru włoskiego, z dressingiem z owoców ma...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!