Pokazy kulinarne z okazji 20-lecia wrocławskiej hali Selgros Cash&Carry i Transgourmet

Restuaracje
Z okazji 20-lecia powstania hali Selgros Cash&Carry w Długołęce pod Wrocławiem, na wszystkich klientów czekały wyjątkowe atrakcje: pokaz kulinarny przygotowany przez kucharzy Instytutu Kulinarnego Transgourmet połączony z bezpłatną degustacją. Jubileuszowe menu składało się z pięciu potraw wykonanych ze składników dostępnych w Selgros oraz produktów marek własnych Transgourmet.

2 marca klienci Selgros Cash&Carry wzięli udział w obchodach 20-lecia istnienia hali Selgros w Długołęce pod Wrocławiem. W ramach wspólnego świętowania eksperci Instytutu Kulinarnego Transgourmet: Marek Burkacki, szef kuchni Instytutu oraz kucharze i cukiernicy przygotowali pokaz kulinarny na żywo, połączony z degustacją.

POLECAMY

W menu znalazło się pięć potraw wykonanych z produktów dostępnych Selgros oraz marek własnych Transgourmet: Premium, Quality i Economy. Obecni tego dnia goście mieli okazję skosztować:

- cannelloni z łososia wędzonego i kopru włoskiego, z dressingiem z owoców ma...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy