Ostatnia nominacja do finału Kulinarnego Puchar Polski przyznana

Restuaracje
Otrzymali ją Kamil Tłuczek i Piotr Kuzdro wygrywając XIII Mistrzostwa Polski w Podawaniu Baraniny.

Ostatni konkurs nominowany do tegorocznej edycji Kulinarnego Pucharu Polski odbył się w sobotę, 11 sierpnia, w Ustroniu. Mistrzostwa Polski w Podawaniu Baraniny to wydarzenie z długoletnią tradycją. Tematem przewodnim tegorocznej edycji było przygotowanie dania głównego z wykorzystaniem takich składników jak: comber z polskiej jagnięcy z kością lub bez kości, brukiew, jeżyny, olej z esencją masła „Kruszwica”, fondy firmy Nestel.

POLECAMY

Nie zabrakło też słodkiego elementu rywalizacji. Uczestnicy Mistrzos...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy