Łukasz Wieczorek z Novotelu Warszawa Centrum zwyciężył w kategorii "Kuchnia" wiek 18-22, Agata Stasiewicz z Novotelu Łódź Centrum wygrała w kategorii "Obsługa w restauracji" wiek 18-22, a Eszter Takacs z hotelu MGallery Nemzeti w Budapeszcie zajęła pierwsze miejsce w kategorii "Recepcja" wiek 23-25. Zwycięzcy pokonali 70 finalistów z 25 krajów!
Dla Grupy Hotelowej Orbis i jej strategicznego partnera Grupy Accor, rozwój hotelowych kadr to priorytet. To właśnie oni mają bezpośredni kontakt z klientem. Szanse na wzrost i sukces firmy są ściśle powiązane z potencjałem rozwojowym pracowników. Dlatego lider rynku hotelarskiego, wychodząc naprzeciw potrzebom ambitnych pracowników poszukujących coraz nowszych wyzwań zawodowych, stworzył możliwość rozwoju wiedzy i doskonalenia kompetencji. Accor Professions Challenge to konkurs organizowany co ro...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!