Forum ma na celu wskazywanie najnowszych trendów i kierunków rozwoju pojawiających się w branży mięsnej takich jak chociażby kreowanie „żywności wygodnej”, a także promowanie żywności dobrej jakościowo, bez względu na stopień przetworzenia.
POLECAMY
W tym roku w ramach Forum odbędą się warsztaty kulinarne, których tematyką przewodnią będzie mięso wieprzowe. Poprowadzą je m.in.: Krzysztof Kucharski (Restauracja „3 Kolory”, ABC Kuchni), Andrzej Gołąbek (Restauracja „Republika Róż”), Wojciech Wojtkowiak (Restauracja „Salon z Ogrodem”), Marcin Deckert (Hotel Wielspin), Jakub Grajkowski (Hotel Wielspin) oraz Mateusz Biernat (uczestnik MasterChef Junior) i uczn...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!