Ogólnopolskie Forum Rzeźnictwa - Wędliniarstwa - Kuchmistrzostwa

Restuaracje
Podczas tegorocznych targów Polagra Food, w dniach 8-10 maja, odbędzie kolejna edycja Ogólnopolskiego Forum Rzeźnictwa - Wędliniarstwa - Kuchmistrzostwa. To będą 3 dni, których głównym bohaterem będzie mięso wieprzowe.

Forum ma na celu wskazywanie najnowszych trendów i kierunków rozwoju pojawiających się w branży mięsnej takich jak chociażby kreowanie „żywności wygodnej”, a  także promowanie żywności dobrej jakościowo, bez względu na stopień przetworzenia.

POLECAMY

W tym roku w ramach Forum odbędą się warsztaty kulinarne, których tematyką przewodnią będzie mięso wieprzowe. Poprowadzą je m.in.: Krzysztof Kucharski (Restauracja „3 Kolory”, ABC Kuchni), Andrzej Gołąbek (Restauracja „Republika Róż”), Wojciech Wojtkowiak (Restauracja „Salon z Ogrodem”), Marcin Deckert (Hotel Wielspin), Jakub Grajkowski (Hotel Wielspin) oraz Mateusz Biernat  (uczestnik MasterChef Junior) i uczn...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy