Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2018

Restuaracje
21 listopada w Poznaniu odbędzie się finał 14. edycji konkursu kulinarnego dla uczniów szkół gastronomicznych Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2018. Tematem konkursu jest danie główne z indyka z podrobami drobiowymi i dowolnym produktem Knorr Professional. Konkurs składa się z 3 etapów.

Do 1 października należy wysłać zgłoszenie drogą mailową na adres: elzbieta.gizinska@unilever.com. 16 najciekawszych receptur weźmie udział w rywalizacjach półfinałowych. (24.10.). Do ostatniego etapu...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy