Mistrz i jego uczeń ponownie zawalczą w Kulinarnym Pucharze Polski

Restuaracje
Podczas tegorocznego finału Kulinarnego Pucharu Polski ponownie będziemy mieli okazję zobaczyć ubiegłorocznych zwycięzców. Paweł Salamon oraz Maciej Pisarek będą bronić tytułu "Najlepszego z najlepszych".

POLECAMY

Paweł Salamon ukończył szkołę gastronomiczną w Gorzowie Wielkopolskim i Akademię Rolniczą w Szczecinie. Doświadczenie zawodowe rozwijał m.in. w Pałacu Wiejce oraz w Pałacu Mierzęcin Wellness & Wine Resort, a także podczas podróży do Francji i Hiszpanii. Obecnie pracuje jako Szef Kuchni w Hotel & Restaurant Smolarnia. Maciej Pisarek jest absolwentem Zespołu Szkół Gastronomicznych w Gorzowie Wielkopolskim. Za sobą ma udział w wielu konkursach kulinarnych takich jak Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2016 czy Mistrzostwa Młody...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy