W ciągu 5 dni poza stricte targowymi spotkaniami odbędą się wyjątkowe wydarzenia. Po pierwsze, w dniach 26-30 stycznia w strefie dla profesjonalistów - Chefs Village – na stanowisku HAVE A TASTE OF POLAND (063_1_B) Akademia Bocuse d’Or Poland i znakomici polscy szefowie kuchni jak Adam Chrząstowski, Łukasz Konik, Tomasz Milewski i Michał Soliwoda zaprezentują nasze dobra narodowe, wspaniałe polskie ryby w nowoczesnej kulinarnej odsłonie, dziczyznę, regionalne sery i wędliny a to wszystko w akompaniamencie wyjątkowego rodzimego pieczywa i mocnych, polskich trunków, które będą idealnym dopełnieniem serwowanych przez szefów potraw.
POLECAMY
W dniach 27 - 28 stycznia odbędzie się już po raz trzydziesty finał jednego z najważniejszych konkursów cukierniczych - Coupe du Monde de la Pâtisserie. Wśród 21 zespołów z całego świata wystąpi również polski team cukierniczy. W skład naszej drużyny wchodzą polscy cukiernicy z długoletnim stażem i ogromnym doświadczeniem zawodowym: Michał Doroszkiewicz (Team Manager & Chocolate candidate), Marek Moskwa (Sugar candidate) i Damian Wiśniewski (Ice candidate), zaś w Jury międzynarodowym zasiądzie Ja...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!