Live cooking z mistrzami kuchni - tylko na Rentownej Restauracji!

Restuaracje
6 czerwca br. w Warszawie odbędzie się jedyna konferencja w Polsce, która łączy merytoryczne prelekcje z pokazami live cooking. Jedno wydarzenie i podwójna okazja do zdobycia nowych doświadczeń - tego nie możesz przegapić!

#RentownaRestauracja to jedyna okazja do obserwowania mistrzów kuchni na żywo – posłuchania ich rad, sugestii i wskazówek. Przyjedź i zainspiruj się od najlepszych, biorąc udział w wyjątkowych pokazach live cookingowych. Jak jeszcze zmieni się Twoja praca po udziale w konferencji? Dowiesz się, jak dokładnie prześwietlić swoją restaurację i wyłapać wszystkie słabe punkty biznesu, które ograniczają zyski i nie pozwalają na rozwój. Wzmocnisz pozycję swojej restauracji na rynku, co przełoży się na zwiększenie obrotów i renomę Twojego lokalu. Wypromujesz swoją restaurację i wyróżnisz ją na tle wciąż rosnącej konkurencji. Zaczniesz używać bezpłatnych narzędzi marketingowych i poznasz alternatywy, które pozwolą Ci zaoszczędzić pieniądze. Zrozumiesz i odpowiednio zdefiniujesz rolę szefa kuchni, który będzie stanowił wizytówkę Twojego lokalu i przyciągnie do niego nowych gości.

POLECAMY

Zaczniesz również podejmować decyzje, które w pozytywny sposób wpłyną na integrację i lojalność Twoich pracowników. Unikniesz nieprzewidzianych sytuacji, zapobiegniesz niepotrzebnej rotacji i zespołu i dobrze wyszkolisz pracowników. Zrozumiesz potrzeby współczesnego gościa restauracji. Dzięki temu będziesz mógł wpłynąć na jego decyzję zakupowe i sprawisz, że Twoja restauracja stanie się dla niego bardzo atrakcyjnym miejscem. Spotkasz się z innymi restauratorami i szefami kuchni, z którymi będziesz mógł podzielić się opiniami, nawiążesz nowe kontakty oraz pozyskasz partnerów konferencji, którzy pomogą rozwinąć Twoją restaurację.

5 gorących paneli tematycznych

W tym roku przygotowaliśmy dla uczestników pięć gorących paneli tematycznych oraz cztery moderowane debaty z udziałem ekspertów. Na jednym z paneli dowiesz się, jak oszacować swój biznes – food cost oraz czas i cykl życia restauracji w kontekście rentowności biznesu. Poznasz konkretne sposoby zarządzania czasem, łatwe delegowanie zadań i układanie grafików. Nauczysz się perfekcyjnie przygotować salę do pracy i tego, jak zaplanować cykl życia restauracji, by planowanie i organizacja zadań przebiegały w sprawny sposób. Przekonasz się, gdzie szukać realnych oszczędności, by wpłynąć na rentowność biznesu i uniknąć niepotrzebnych strat finansowych.

Kolejny panel dotyczyć będzie skutecznego zarządzania zespołem na trudnym rynku pracy. Chcesz, zyskać i utrzymać dobrego pracownika na dłużej? Przekonaj się, jak system wynagrodzenia wpływa na motywację Twojego zespołu, oraz dowiesz się, jak budować ich lojalność względem pracodawcy. Masz problem ze standardem obsługi w swoim lokalu? Dowiedz się, jak, gdzie i za ile wyszkolić zespół, aby zapewnić obsługę na najwyższym poziomie. Al...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy