Książki kulinarne wydawnictwa Buchmann (jesień 2017). Będzie pysznie!

Restuaracje
Jeden z największych domów wydawniczych w Polsce prezentuje niezwykłe książki kulinarne na najgorętszy, przedświąteczny sezon.

POLECAMY

Już we wrześniu nakładem Wydawnictwa Buchmann ukaże się „Superfood, czyli jak leczyć się jedzeniem” Sophie Manolas. To praktyczna i piękna książka, która dostarczy zarówno rozkoszy podniebienia, jak i wiedzy o tym, jak szybko i łatwo poprawić swoje zdrowie. W połowie września do księgarń trafi „BowlLove. Zdrowe i odżywcze miski pełne smaku” – czyli przepisy na naturalne, proste i dobrze wyglądające jedzenie wpisujące się w  najgorętszy trend sezonu – bowl food.

Czwarty kwartał to również premiera długo oczekiwanego „Leksykonu smaków” Niki Segnit. Książka określana mianem arcydz...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy