POLECAMY
W natłoku zalewających nas informacji, często sprzecznych, na temat tego, co wolno nam jeść, a z czego czym prędzej powinniśmy zrezygnować, na wartości zyskują publikacje, które są w stanie uporządkować nam wiedzę i przekazać ją w sposób spójny i prosty. Jeśli dodatkowo znajdziemy w niej garść inspiracji, jak tę wiedzę wykorzystać w praktyce – jesteśmy w domu. Taka jest właśnie książka Sophie Manolas „Superfood, czyli jak leczyć się jedzeniem”.
Sophie Manolas jest dietetykiem klinicznym. Decyzję o wyborze zawodu podjęła pod wpływem własnej choroby i próby jej przezwyciężenia. Świadome żywienie okazało się w tym względzie pomocne, gdyż pozwoliło złagodzić objawy choroby. Doświadczenie i wiedza pozwoliły napisać tę książkę.
Pozycja składa się z 7...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!