KRUSZWICA Olej z esencją masła - nowość dla profesjonalistów

Restuaracje
Naturalne składniki, maślany smak i temperatura dymienia do 220 stopni? W odpowiedzi na zapotrzebowanie wymagającego świata gastronomii, Kruszwica przygotowała nowość w ofercie produktów profesjonalnych - KRUSZWICA Olej z Esencją Masła. Produkt łączy w sobie zalety użytkowe oleju rzepakowego - funkcjonalność, wytrzymałość w szerokim zakresie temperatur, wydajność, łatwość i szybkość pracy oraz walory masła klarowanego, które nadaje potrawom maślany smak oraz złocistą barwę. KRUSZWICA Olej z Esencją Masła to dwa proste i naturalne składniki - olej rzepakowy i olej maślany bez sztucznych dodatków i zagęstników.

POLECAMY

Dzięki kompozycji cechuje się wysoką stabilnością, co pozwala precyzyjnie kontrolować proces przygotowywania dań.

Zawartość oleju maślanego sprawia z kolei, że smażone potrawy zyskują złocistą barwę i naturalny maślany smak. Są to cechy lubiane przez większość konsumentów i komponujące się doskonale z szeroką gamą dań – podkreśla Katarzyna Noga, Kierownik Marketingu B2B ZT Kruszwica.

Wszechstronny i uniwersalny

Wszechstronność KRUSZWICA Oleju z Esencją Masła wynika między innymi z wysokiej temperatury dymienia, która wynosi 2200C. Dzięki temu produkt może być stosowany zarówno do smażenia czy pieczenia, jak i do zimnych zastosowa...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy