Kongres Szefów Kuchni 11 października w Warszawie

Restuaracje
Największe w Polsce spotkanie Szefów Kuchni odbędzie się już 11 października w Warszawie. To jedyne miejsce, w którym kuchmistrzowie z całego kraju mogą wymienić swoje poglądy i doświadczenia. Na wydarzeniu pojawi się także ok. 100 dostawców HoReCa. Uczestnicy będą mogli również wziąć udział między innymi w warsztatach produktowych.

Podczas Kongresu Szefów Kuchni będzie możliwość wymiany poglądów i opinii, ale przede wszystkim zdobycia najwyższej jakości wiedzy merytorycznej o zarządzaniu zasobami ludzkimi, zakupami, zapasami czy całą restauracją. Dodatkowo szefowie kuchni dowiedzą się jak pracować na własne nazwisko, a specjaliści przeprowadzą trening przywództwa.

POLECAMY

Idea Kongresu opiera się na równoległym prowadzeniu debat i prelekcji, możliwości zapoznawania się z filozofią działania, a także asortymentem firm, które zdecydowały się wesprzeć całe wydarzenie. W debacie "Trendy społeczne a gastronomia. W jaki sposób przygotować się na nadchodzące zmiany społeczne i rynkowe?" weźmie udział Szef Witek Iwański, który współpracuje z naszą marką – mówi Olga Andrzejewska, Key Account Manager Friesland Campina Foodservice Poland. Z produktami Debic i daniami nimi inspir...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy