Podczas Kongresu Szefów Kuchni będzie możliwość wymiany poglądów i opinii, ale przede wszystkim zdobycia najwyższej jakości wiedzy merytorycznej o zarządzaniu zasobami ludzkimi, zakupami, zapasami czy całą restauracją. Dodatkowo szefowie kuchni dowiedzą się jak pracować na własne nazwisko, a specjaliści przeprowadzą trening przywództwa.
POLECAMY
Idea Kongresu opiera się na równoległym prowadzeniu debat i prelekcji, możliwości zapoznawania się z filozofią działania, a także asortymentem firm, które zdecydowały się wesprzeć całe wydarzenie. W debacie "Trendy społeczne a gastronomia. W jaki sposób przygotować się na nadchodzące zmiany społeczne i rynkowe?" weźmie udział Szef Witek Iwański, który współpracuje z naszą marką – mówi Olga Andrzejewska, Key Account Manager Friesland Campina Foodservice Poland. Z produktami Debic i daniami nimi inspir...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!