– To będzie prawdziwa uczta dla zmysłów. Zapraszamy na niepowtarzalne święto smaku, którego głównym bohaterem będzie miód. Kolację Miodem Płynącą przygotują dla Państwa wybitni szefowie, których poza umiejętnościami i pasją cechuje również wyjątkowa empatia. Swoje niepowtarzalne dania zaprezentują: Ewa Malika Szyc Juchnowicz (Restauracja Malika), Tomasz Deker (Piekarnia - Kawiarnia Tomasz Deker), Paweł Stawicki (Restauracja Mercato, Hilton), Mariusz Pieterwas (Restauracja Krew i Woda), Jacek Koprowski (Restauracja Fino) oraz Jan Kilański (Restauracja Neon). To niezwykle budujące, że tak wyjątkowe persony zdecydowały się być z nami tego dnia i chociaż prace nad miodowym menu właśnie trwają to jedno jest pewne - będzie oszałamiająco – mówi inicjator akcji Kuba Korczak, szef kuchni i organizator wydarzeń kulinarnych.
POLECAMY
– Bez pszczół ludzka rzeczywistość nigdy nie będzie taka sama. Pszczoły dają nam dużo więcej niż się spodziewamy, nie oczekując absolutnie niczego w zamian. Dlatego podczas kolacji opowiemy również o ich pasjonującym życiu, zwyczajach i codziennej ciężkiej pracy, z której czerpiemy każdego dnia - mówi Rafał Szela, pszczelarz.
Kolacja Miodem Płynąca odbędzie się 19 stycznia 2019 o godzinie 18:00 w Hotelu Hampton by Hilton Gdańsk Old Town, przy ul. Lektykarskiej 4 w Gdańsku. Szefowie zabiorą Państwa w 6-cio daniową podróż, której towarzyszyć będzie degustacja i winna opowieść Izy Kamińskiej specjalistki od szkoleń i autorskich degustacji wina.
Aby wziąć udział w wydarzeniu wystarczy wykupić zaproszenie-cegiełkę, której cena wywoławcza wynosi 180 zł od osoby. Zaproszenie można zarezerwować za pośrednictwem e-maila: g...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!