Akcja Klubu Szefów Kuchni dla WOŚP odbywała się pod Pałacem Kultury i Nauki w Warszawie. Podczas Wielkiego Finału Szefowie ugotowali ponad 4000 litrów zupy pomidorowej z warzywami i wołowiną. Kolejka by skosztować zupy z wielkiego gara nie miała końca. Po uroczystym i symbolicznym zamieszaniu w kotle przez samego Jurka Owsiaka zgromadzeni ludzie mogli delektować się i przede wszystkim rozgrzać pożywną zupą przygotowaną przez najlepszych szefów kuchni w Polsce, do ugotowania której wykorzystano 430 kg mięsa oraz pół tony warzyw, nie mówiąc już o przyprawach. W ciągu tego mroźnego dnia szefowie wydali ponad 14 tysięcy porcji. Było smacznie i pożywnie, dzięki czemu wszyscy m...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!