Drodzy Czytelnicy,
POLECAMY
wybierając zdjęcie na okładkę tego numeru, kusiło nas, by pojawił się na niej chłodnik, choć do pojawienia się nowalijek pozostała nam jeszcze chwila. Wiedzieliśmy jednak, że damy Wam przedsmak wiosny, a danie będzie ją zwiastować. Nasz wybór padł na sałatkę edamame autorstwa Roberta Skubisza, szefa kuchni restauracji Amber Room, i od razu zrobiło się bardziej wiosennie, prawda?
Oddajemy w Wasze ręce numer, w którym nasze specjalistki od marketingu – Dagmara Plata-Alf i Angelika Borysiak – wzięły na warsztat odpowiednio remarketing i e-mail marketing w restauracji. Jest merytorycznie i warsztatowo. Zajmujemy się też ważnym tematem filtracji sadzy w restauracji, w którym eksperci zalecają, jak zadbać o bezpieczeństwo w swoim lokalu. Podpowiadamy też, czym się kierować wybierając pakowarkę próżniową do restauracji i jakie korzyści płyną z jej stosowania. Dowodzimy, że to doskonały sposób na optymalizację kosztów.
Numer obfituje też w wiele ciekawych rozmów. Z Pawłem Kałużnym rozmawiamy o karcie alkoholi w restauracji. Poznańscy Kucharze Razem zdradzają nam plany na dalszy rozwój swojej inicjatywy i co definiuje ich jako kucharzy. A Justyna Adamczyk dzieli...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!