Junior Culinary Cap - edycja II

Restuaracje
6 lutego w Kielcach odbędzie się 2. edycja Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego Junior Culinary Cap organizowana przez Fundację Świętokrzyskich Szefów Kuchni i Kucharzy. Motto konkursu to „Ogień, patelnia, talerz - powrót do korzeni”.

Organizatorem II Ogólnopolskiego Konkursu Gastronomicznego „Junior Culinary Cap” jest Fundacja Świętokrzyskich Szefów Kuchni i Kucharzy oraz firma Unilever. Konkurs odbędzie się w środę, 6 lutego w Hotelu Kongresowym Centrum Biznesu Al. Solidarności 34 w Kiecach.

Konkurs adresowany jest do uczniów wszystkich profili szkół gastronomicznych, którzy ukończyli 13 lat, ale nie ukończyli 21 roku życia. W konkursie nie mogą brać udziału osoby uczęszczające do szkół:...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy