Gastro Meeting to cykliczna konferencja zrzeszająca całą branżę gastronomiczną. Właściciele i menadżerowie restauracji oraz dostawcy produktów i usług dla branży HoReCa uczestniczący w spotkaniu będą mieć okazję, by wymienić się z innymi cennym doświadczeniem, poszerzyć swoją biznesową wiedzę, a także nawiązać wartościowe kontakty biznesowe - a to wszystko w ciągu jednego dnia!
POLECAMY
Konferencja Gastro Meeting przygotowana jest w taki sposób, by maksymalnie wykorzystać czas - nie tracąc przy tym na wartości merytorycznej spotkania. Potwierdzają to opinie uczestników, którzy merytorykę i organizację poprzedniej edycji konferencji ocenili na 4,75 w 5-cio stopniowej skali. Wyjątkowa formuła wydarzenia bije rekordy popularności i z każdą kolejną edycją przyciąga setki restauratorów, producentów i dystrybutorów związanych z branżą gastronomiczną.
Wiosenną edycję konferencji poprowadzi Katarzyna Selenta - właścicielka firmy Chef Hunters i kolektywu Granice Smaku, a w Loży Ekspertów dbającej o merytorykę spotkania zasiądą: Malka Kafka (Bizneswoman, Restauratorka - założycielka Tel Aviv Urban Food) oraz Jarosław Walczyk (Prezes Fundacji Klub Szefów Kuchni)
Organizator zapewnia, że podczas konferencji uczestnicy szybko i w przyjemny sposób zaktualizują biznesową wiedzę i poznają nowe trendy w gastronomii, a wszystko dzięki grywalizacji:
- Prezentowane prelekcje to wystąpienia z najwyższej półki - na scenie konferencji pojawią się bowiem osoby, które zakwalifikowały się do II etapu konkursu Expert Gastro Meeting. T...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!