Do głównych zadań kapitana Reprezentacji Narodowej Kucharzy Polski należeć będzie doradztwo merytoryczne dla pracowników i klientów Transgourmet i Selgros Cash&Carry, kreowanie trendów gastronomicznych i eksponowanie możliwości Instytutu Kulinarnego w Polsce i za granicą.
POLECAMY
– Jako kapitan Reprezentacji Narodowej Kucharzy Polski miałem przyjemność przygotowywać się do Kulinarnego Pucharu Świata w Instytucie Kulinarnym Transgourmet w Piasecznie pod Warszawą i korzystać z jego innowacyjnej przestrzeni oraz nowoczesnego wyposażenia. Dzięki temu mam świadomość ogromnych możliwości, jakie oferuje kucharzom Instytut Kulinarny i zamierzam przyczynić się do jego promowania i rozwoju. Wierzę także, że moje doświadczenie i dotychczas zdobyta wiedza w branży gastronomicznej będą cenne dla wzmacniania kompetencji klientów sieci Transgourmet i Selgros Cash&Carry – mówi Bartosz Peter, Ekspert Kulinarny w Instytucie Kulinarnym Transgourmet.
Przed rozpoczęciem pracy dla Transgourmet i Selgros Cash&Carry , Bartosz Peter pełnił funkcję Szefa restauracji Salt w Copernicus Toruń Hotel oraz brał udzi...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!