Bartosz Peter dołączył do zespołu Transgourmet i Selgros Cash&Carry!

Restuaracje
Bartosz Peter, zdobywca srebrnego i brązowego medalu w Kulinarnym Pucharze Świata, dwukrotny zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski i laureat L’art de la cuisine Martell 2017 dołączył do zespołu Transgourmet i Selgros Cash&Carry obejmując stanowisko Eksperta Kulinarnego w Instytucie Kulinarnym Transgourmet.

Do głównych zadań kapitana Reprezentacji Narodowej Kucharzy Polski należeć będzie doradztwo merytoryczne dla pracowników i klientów Transgourmet i Selgros Cash&Carry, kreowanie trendów gastronomicznych i eksponowanie możliwości Instytutu Kulinarnego w Polsce i za granicą.

POLECAMY

– Jako kapitan Reprezentacji Narodowej Kucharzy Polski miałem przyjemność przygotowywać się do Kulinarnego Pucharu Świata w Instytucie Kulinarnym Transgourmet w Piasecznie pod Warszawą i korzystać z jego innowacyjnej przestrzeni oraz nowoczesnego wyposażenia. Dzięki temu mam świadomość ogromnych możliwości, jakie oferuje kucharzom Instytut Kulinarny i zamierzam przyczynić się do jego promowania i rozwoju. Wierzę także, że moje doświadczenie i dotychczas zdobyta wiedza w branży gastronomicznej będą cenne dla wzmacniania kompetencji klientów sieci Transgourmet i Selgros Cash&Carry – mówi Bartosz Peter, Ekspert Kulinarny w Instytucie Kulinarnym Transgourmet.

Przed rozpoczęciem pracy dla Transgourmet i Selgros Cash&Carry , Bartosz Peter pełnił funkcję Szefa restauracji Salt w Copernicus Toruń Hotel oraz brał udzi...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy