Ambasadorzy marki Debic

Restuaracje
Pracując z produktami przeznaczonymi dla profesjonalistów nie sposób nie liczyć się z ich zdaniem i potrzebami. Firma, FrieslandCampina, tworząc specjalną gamę produktów pod marką Debic dedykowała je fachowcom z branży HoReCa oraz cukierniczej, przy stałej współpracy ze strony przyszłych użytkowników. Dotyczyło to zarówno etapu tworzenia nowej receptury, jak również odpowiedniego doboru istniejących już produktów do potrzeb konkretnego rynku.

Za początkami programu „Ambassador’s network” stoją Tom van Meulebrouck – szef kuchni, Holender oraz Bruno van Vaerenbergh – cukiernik z wieloletnim doświadczeniem, pochodzący z Belgii. Podróżując po różnych krajach, w których jest obecny Debic zauważyli potrzebę wsparcia przekazywanej wiedzy pokazami oraz warsztatami kulinarnymi i cukierniczymi.

POLECAMY

Stąd narodził się pomysł nawiązania współpracy z profesjonalistami, których wizja podejścia do pracy, a zatem również niezbędnych produktów jest spójna z marką Debic. Poniżej przedstawiamy sylwetkę jednego z Ambasadorów marki Debic w Polsce.

Paweł Mieszała

Jeden z najbardziej uznanych i cenionych cukierników w Polsce. Odbywał staże we Francji oraz Belgii, do dziś kontynuując współpracę z tamtejszymi, wybitnymi cukiernikami. W 2000 roku – Mistrz Szkolący i odpowiedzialny za przygotowanie Marleny Szy...

Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 elektronicznych wydań,
  • nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
  • ... i wiele więcej!
Sprawdź szczegóły

Przypisy