Za początkami programu „Ambassador’s network” stoją Tom van Meulebrouck – szef kuchni, Holender oraz Bruno van Vaerenbergh – cukiernik z wieloletnim doświadczeniem, pochodzący z Belgii. Podróżując po różnych krajach, w których jest obecny Debic zauważyli potrzebę wsparcia przekazywanej wiedzy pokazami oraz warsztatami kulinarnymi i cukierniczymi.
POLECAMY
Stąd narodził się pomysł nawiązania współpracy z profesjonalistami, których wizja podejścia do pracy, a zatem również niezbędnych produktów jest spójna z marką Debic. Poniżej przedstawiamy sylwetkę jednego z Ambasadorów marki Debic w Polsce.
Paweł Mieszała
Jeden z najbardziej uznanych i cenionych cukierników w Polsce. Odbywał staże we Francji oraz Belgii, do dziś kontynuując współpracę z tamtejszymi, wybitnymi cukiernikami. W 2000 roku – Mistrz Szkolący i odpowiedzialny za przygotowanie Marleny Szy...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!