Podróżowanie za smakiem może mieć różne kierunki, czasem za kulinarnymi doznaniami przemierzamy wiele krajów i tysiące kilometrów, a niekiedy najlepsze rzeczy znajdujemy w najbliższej okolicy. Bardzo często jest to wyprawa sentymentalna, pogoń za wspomnieniem sprzed lat, próba odnalezienia potrawy serwowanej przez babcię. Na Targach Książki Kulinarnej wyruszymy w każdą z tych podróży. Będziemy eksplorować kuchnie z najdalszych zakątków świata, z północy i z południa, poznawać najdziwniejsze przysmaki z różnych regionów Polski, zastanawiać się, dlaczego pokochaliśmy ramen i hummus, a ostrygi wciąż nie znajdują u nas wielu zwolenników....
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
Co zyskasz, kupując prenumeratę?
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!