Tak naprawdę jest to zwykłe urządzenie SelfCookingCenter, jakich setki codziennie opuszczają hale produkcyjne zakładu RATIONAL w Landsberg am Lech. Ten piec konwekcyjno-parowy na stałe zapisze się jednak w historii firmy - w końcu jest to milionowe urządzenie.
POLECAMY
- To kamień milowy w rozwoju firmy RATIONAL - wyjaśnia Peter Wiedemann, dyrektor techniczny spółki akcyjnej.
Gdy w 1973 r. Siegfried Meister założył przedsiębiorstwo, nikt nie spodziewał się tak ogromnego sukcesu w tak krótkim czasie. Już po trzech latach działalności firmy wyprodukowano pierwszy piec konwekcyjno-parowy, a technologia była od tego czasu stale ulepszana. Obecnie w urządzeniach RATIONAL na całym świecie produkuje się dziennie ponad 130 milionów potraw.
Urządzenie konwekcyjno-parowe wyrusza w tournée po całym świecie
Sekretem sukcesu firmy jest zorientowanie na klienta i specjalizacja. Od pierwsz...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- 6 elektronicznych wydań,
- nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma,
- ... i wiele więcej!