Biznes Hotel
KATEGORIE
V Ogólnopolski Kongres Menedżerów i Właścicieli Hoteli i Obiektów Hotelowych - video relacja
Pobierz darmowe raporty
  • Rynek obiektów konferencyjnych w Polsce w 2018 r.
    Format: pdf - 347,99 KB
    Pobierz plik
  • Raport rynek konferencyjny 2016
    Format: pdf -
    Pobierz plik
  • Raport Obiektów Konferencyjnych w Polsce 2015
    Format: pdf -
    Pobierz plik
Pokaż więcej raportów

Mazury HoReCa festiwal smaków (Ostróda,13-14 maja 2016 r.)

W dniach 13-14 maja 2016 roku w Centrum Targowo - Konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie odbędzie się I edycja "Mazury HoReCa festiwal smaków"."Biznes Hotel" objął patronatem medialnym to wydarzenie.

To wydarzenie o nowoczesnym podejściu do branży gastronomicznej i hotelarskiej, skupiające się na organizacji dwustronnych, aranżowanych spotkań pomiędzy wystawcami a odwiedzającymi - giełdy Hosted Buyers. To spotkanie producentów, dystrybutorów i przedstawicieli wiodących firm z Polski i zagranicy. Znakomita okazja do zapoznania się z najnowszymi rozwiązaniami oraz trendami gastronomicznymi i hotelarskimi oraz miejsce idealne do porównania ofert handlowych i zawierania nowych kontraktów. Organizatorzy planują pozyskanie około 100 wystawców, którymi będą producenci żywności oraz jej dystrybutorzy, eksporterzy i importerzy, producenci wyposażenia hotelu i gastronomii, architekci, firmy związane z branżą IT, firmy świadczące usługi dla hoteli oraz media. Odwiedzający (Profesjonalni Kupujący - Hosted Buyers) to głównie właściciele hoteli, restauracji, dyrektorzy hoteli, dyrektorzy techniczni obiektów, kierownicy działów oraz szefowie kuchni. Partnerem wydarzenia jest Fundacja Klubu Szefów Kuchni. Z Mazury HoReCa festiwal smaków współpracuje również Pan Dariusz Struciński, Szef Kuchni Hotelu Anders 4* w Starych Jabłonkach, organizator prestiżowego konkursu kulinarnego L’art de la cuisine Martell.

Celem wydarzenia jest także promocja polskiej tradycji kulinarnej, regionalnych i lokalnych producentów żywności oraz zapewnienie licznych atrakcji dla odwiedzających. Dodatkowo wydarzenie w unikalny sposób będzie łączyć formułę B2B z formułą B2C. W formule B2C odbędą się liczne konkursy kulinarne oraz festiwal smaków połączony z imprezą plenerową. Zorganizowane zostaną także specjalne strefy targowe, między innymi Strefa Zielona, Strefa Kawy i Herbaty czy Strefa Regionów. Wydarzenie uświetni także swoją obecnością Karol Okrasa.

Mazury HoReCa festiwal smaków to nie tylko doskonała okazja do nawiązania kontaktów biznesowych dla przedsiębiorców z branży hotelarskiej i gastronomicznej, ale także wspaniały pomysł do rodzinnego spędzenia czasu podczas proponowanych atrakcji.

Więcej szczegółów można znaleźć na stronie www.mazuryhoreca.pl

Informacja prasowa

Skontaktuj 
się z autorem:

Co otrzymasz po podaniu adresu e-mail?

  • dostęp do wszystkich treści na stronie biznes-hotel.pl,
  • cotygodniową porcję newsów i inspiracji, czyli newsletter Biznes Hotel
  • informacje o wydarzeniach organizowanych przez Biznes Hotel,

Dziękujemy za docenienie!

Administratorem Twoich danych osobowych jest Forum Media Polska spółka z o.o., ul. Polska 13, 60-595 Poznań (dalej: My). Będziemy przetwarzać powyższe dane w celach marketingowych. Przysługuje Ci prawo do cofnięcia zgody na komunikację z naszej strony w każdym czasie. Możesz to łatwo uczynić, dzwoniąc na 61 66 55 800 lub poprzez przesłanie maila na adres: bok@forum-media.pl.

Zgadzam się na kontakt ze strony wydawnictwa Forum Media Polska sp. z o.o. drogą elektroniczną i telefoniczną w celach marketingowych, w szczególności w celu przedstawiania sprofilowanej oferty produktów i usług wydawnictwa lub jego partnerów.

Tagi: #HoReCa, #aktualności, #hotel

Przeczytaj także:

Piszą 
dla nas:
2014 @ FORUM MEDIA POLSKA Sp. z o.o.
Zdjęcia udostępnia fotolia.pl